Pořadatel
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, OPVK projekt Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství
Kontaktní osoba (vč. e-mailové adresy, příp. webové stránky):
doc. Ing. Eva Samková, Ph.D., e-mail: samkova@zf.jcu.cz
Termín konání:
Čtvrtek, pátek, sobota 25. – 27. dubna 2013
Místo konání:
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, budova B (zootechnický pavilon), B 432 Studentská 23, 370 05 České Budějovice
Cílová skupina – komu je akce určena:
okruh účastníků z řad profesních pracovníků a pracovníků výzkumu a vývoje, studenty VŠ
Krátká anotace:
Čtvrté pokračování workshopu v kompetenci JČU, přednášky z teorie výroby sýrů budou obsahovat tato témata:kvalita syrového mléka pro výrobu sýrů; mikroorganismy v sýrařství;postup výroby sýrů – jednotlivé technologické operace; úprava mléka před sýřením; solení a zrání sýrů; vady sýrů; zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti výroby.
Přihlášky (také na adrese http://kaf.zf.jcu.cz/index.php?p=57) zasílejte do 15. 4. 2013 na samkova@zf.jcu.cz ; seminář má omezenou kapacitu.
Přílohy:
Workshop VS TaP IV – pozvánka (pdf)
Workshop VS TaP IV – přihláška (doc)